Bereikbaarheid & parking BAAR Oost

Bereikbaarheid & parking BAAR Oost

Vanaf morgenavond vliegen we erin voor 4 dagen. Om iedereen vlot naar de locatie te krijgen, geven we je bij deze de nodige informatie over de bereikbaarheid en de parkeermogelijkheden in de buurt van Garage Van de Velde, Oosthoek 43, 9968 Oosteeklo.

Met de fiets

Voor de fietsers voorzien we een ruime stalling van 350 m2 bij de locatie zelf. Je kan dus gerust je fietstochtje voor dit weekend plannen en komen verpozen bij ons. 😉

Met de auto

Voor de automobilisten: er zijn wegenwerken aan de gang in een deel van de Oosthoek, maar op zich zal je daar geen hinder van ondervinden. Het eenvoudigste is de Oosthoek binnenrijden vanaf de Expressweg (N49). Daar zal eenrichtingsverkeer in de juiste richting voor jou zijn om tot aan Garage Van de Velde te geraken. Voor wie komt vanuit Oosteeklo Dorp is BAAR Oost in principe ook nog bereikbaar.

Om te parkeren raden we aan om gebruik te maken van de gratis parkings in het dorp. Die bevinden zich aan ’t Groentje (Oosthoek) en in het dorpscentrum bij de kerk en bij Sportpark Ter Walle in de Stroomstraat. Alle parkings bevinden zich op enkele minuten wandelen van BAAR Oost.

 

Deel:

Baar Oost Tickets

Koop nu je tickets voor de
BAAR OOST editie 2024 en ontvang de Early Birds korting
Early birds

Meer berichten