Activiteiten

van 11/07 - 14/07

ACTIVITEITEN

COMEDY NIGHT (VR 21/06 - 20u00)

Voor wie liever lacht dan juicht, is er op vrijdag 21 juni om 20u de Comedy Night. Thomas Smith, Joost Van Hyfte en MC Koen Dewulf brengen hun beste grappen en sketches om je te verzekeren van een avond vol onvervalste humor. Mis deze kans niet om je buikspieren te trainen en te ontsnappen aan de dagelijkse stress! De deuren openen om 19u00.

>> KOOP HIER JE TICKET

 
GRILL ON FIRE (VR 12/07 - 18u00)

Luid het begin van het het weekend (en het bouwverlof?) in met een verfijnde BBQ, verzorgd door Dobbies! Vergezel ons voor een avond met oa steak, kipfilet, barbecue worst, vispapillot, gegrilde groenten, koud groentenbuffet, pastasalades en krielaardappelen, …

>> KOOP HIER JE TICKET

 
IMG_1231
3e BAAR OOST DARTS CUP (ZAT 13/07 - 13u00)

Op zaterdagmiddag nemen we de pijltjes op tijdens een dartstornooi. Deze keer wordt gestart in een poule-ronde met teams van 2 personen die elk spelen naar 2 winnende legs. Afspraak om 13u voor de loting van de poules. Om 14u start het tornooi.

>> KOOP HIER JE TICKET

 
22
ONTBIJT (ZON 14/07 - 9u30 of 10u30)

Op zondag serveren we jullie graag ons zelfbereid ontbijt. Genieten in een mooie setting, voetjes onder tafel en SMAKELIJK! Via flow 1 ben je welkom om 9u30, via flow 2 om 10u30. Voor de kinderen is er een springkasteel.

>> KOOP HIER JE TICKET (FLOW 1)

>> KOOP HIER JE TICKET (FLOW 2)

 
8E OLDTIMERRIT (ZON 14/07 - 12u30)

Blink die auto op en rijd mee in de alomgekende oldtimerrit van Baar OOST op zondag. Rijd langs een prachtig uitgestippeld parcours aan de hand van een road book. Kom bij terugkomst nog genieten van de sfeer op Baar OOST met optredens van verschillende lokale bands en verfijnd food!

>> KOOP HIER JE TICKET

 
58
VRIJWILLIGER OP BAAR OOST

Zelf op zoek naar een leuke activiteit in juni of juli? Onze VZW speurt nog naar helpende handen. Naast een trendy t-shirt voorzien we een heerlijke catering, drankbonnen en een symbolische vergoeding. En dit alles volgens een flexibel schema. Wil je graag deel uitmaken van het Baar OOST-team? Schrijf je dan hieronder in:

>> MELD JE HIER AAN ALS VRIJWILLIGER